Szolgáltatásaink

Vendégházunk a Dunakanyar egyik legkedveltebb helyén Zebegényben található, a hegyoldalon, gyönyörű panorámával a Dunakanyarra.

A ház kényelmes 4 fő részére, felül egy nappali, egy teljesen felszerelt amerikai konyha, és egy étkező asztal, ami könnyen átalakítható billiárd asztallá. Egy kellemes terasz, hintával a gyönyörű fenyőfák árnyékában.

Alul két hálószoba, melyekben franciaágyak találhatóak, zuhanyzós fürdőszoba, és két WC helyiség.

A lenti szobákból közvetlen kapcsolat van a nagy terasszal, ahol egy hangulatos tábortűz mellett tudtok gyönyörködni a naplementében.

A kert felső szintjén található a wellness részleg, finn szaunával és fedett teraszon jakuzzival, és egy napozó terasz, nyugágyakkal.

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Felszereltség

Reggeli

Kavics termelői reggeli bőséges választék helyi termelőktől. Előrendelés 72 órán belül a kavicsreggelizo@gmail.com címen. A reggeli rendelésed esetén a Zebikuckó hivatkozást írd be!

További reggelizési lehetőségek

Itt is van lehetőség reggelizni, a svédasztalos reggelire ezen számon lehet foglalni: 06 30 175 6424

Ebéd és vacsora

Natura Hill Vendégháznál van lehetőség ebédelni és vacsorázni is, ugyanúgy mint a reggelinél, telefonon kell bejelentkezni 06 30 175 6424 telefonszámon.

További vacsorázási lehetőségek

Innen van lehetőség ízletes magyaros ételt rendelni, ezen a számon rendelni: 06 30 687 4223 Rendelés esetén a Nyúl utca 17 címet add meg.

Isteni lángost és palacsintát tudtok enni.

Szauna

Vendégházunkban elérhető egy exkluzív szauna is, ahol a vendégeink testüket és lelküket egyaránt felüdíthetik. A szauna területe harmonikus és pihentető környezetet biztosít, ahol a meleg és a kényeztető illatok együttesen teremtenek egyedi wellness élményt. Szaunánk ideális a relaxációra és az egészséges életmód támogatására. A magas minőségű szauna berendezés és a kényelmes pihenőtér együttesen biztosítják a teljes feltöltődést. Lépjen be a szaunavilágba vendégházunkban, és élvezze a test és lélek mélyreható regenerálódását!

Jakuzzi

Mély relaxáció és luxus várja Önöket vendégházunkban, ahol elérhető a kényelmes jakuzzi is. A jakuzzi területe kifinomult környezetben helyezkedik el, ahol a vendégeink kényelmesen élvezhetik a melegvizes pihenést és lazítást. Legyen szó romantikus hétvégéről vagy baráti összejövetelről, a jakuzzi kiváló választás az ellazulásra és a stresszoldásra. A szívderítő vízforgatag, a kellemes világítás és a csendes környezet együttesen garantálják az idilli pihenést.

Billiárd

A modern és kényelmes környezetben elhelyezett billiárdasztalunk ideális lehetőséget kínál a vendégeink számára, hogy élvezzék a billiárd játék izgalmas pillanatait.