Rólunk

Utazásaink során mindig szeretünk olyat helyet választani, ahol otthon érezhetjük magunkat, és olyan színvonalban lehet részünk, mint legalább az otthonunkban.

Zebegény a Dunakanyar ékköve, úgy tartják, és ezt utazásaink során mi is tapasztaltuk. Pár éve járunk már  Zebegénybe, több szállást kipróbáltunk, kerestük a számunkra tökéleteset, de valami mindig hiányzott.
Ez ihletett minket arra, hogy létrehozzuk a mi kis Zebikuckónkat, ahol szeretnénk, hogy megérezzétek, amit mi szeretnénk átadni. Egy életérzést, nyugalmat, feltöltődést, egy kis kényeztetéssel.
A kiválasztott szállásokat mi mindig kritikus szemmel néztük, és játékosan osztályoztuk. Gyűjtöttük a praktikus megoldásokat, felfedeztük a szállások hiányosságait, és ennek tudatában próbáltunk megalkotni egy olyan – minden kényelmet kielégítő – szálláshelyet, ahol minden vendégünk jól érzi magát.

A kialakításnál figyeltünk minden kis részletre, ami a kényelmet és az otthon melegének hangulatát idézi fel.
Gondoltunk arra is, hogy ha az időjárási körülmények miatt a négy fal között ragadsz, tartalmasan töltsd el az időt.
Ehhez biztosítunk nektek a nappaliban gyönyörű kilátás mellett billiárdasztalt, társasjátékokat. A kertben fedett jakuzzit és finn szaunát.
Vagy ha csak szeretnél elvonulni a világ elől a pároddal, akkor ez is ideális hely nektek, egy bekuckózásra, ahol lelassulhatsz, feltöltődhetsz a stresszes mindennapok után.
Mi arra törekszünk, hogy jól érezzétek magatokat nálunk!
 
Várunk titeket!

Vendégkönyv